Percek alatt lakomát Ha szeretsz főzni, de kevés az időd,

szeretnél családod elé ízletes ételeket tenni, de ezer dolgod van,
itt a megoldás:
Hémangi Dévi Dászi legújabb

Percek alatt lakomát könyve és DVD-je

pillanatok alatt elkészíthető ínycsiklandó vegetáriánus fogások gyűjteményét tartalmazza a nemzetközi konyha területéről.


65 kipróbált recept
amikkel nem nyúlhatsz mellé: garantáltan azt kapod, ami a képen látsz
Színes, vonzó ételfotók
80 színes oldalon
A könyhöz DVD is készült, amelyet külön megrendelhetsz és egy izgalmas menü lefőzését segíti elsajátítani

Nézd meg a könyv trailerét:

Ajánlások

„Kedves főzni szerető olvasók! Sok szeretettel ajánlom ezt a szakácskönyvet mindazoknak, akik már tudják, hogy a vegetáriánus konyha milyen gazdag választékot kínálhat mindnyájunknak. Ugyanakkor azoknak is ajánlom e recepteket, akik eddig azt gondolták – tévesen – hogy a vegetáriánus táplálkozás egyhangú, unalmas, és hogy az embernek, a növényi táplálkozástól olyan lesz a szájíze, mint a lónak. Ha megfőzik ezeket az ételeket, ki fog derülni, hogy pont az ellenkezője igaz az efféle hiedelmeknek. És ha ehhez gondolatban még azt is hozzátesszük, hogy ezeket, az ételeket Istennek ajánlva, még lelki energiával is feltölthetjük, akkor bízhatunk abban, hogy jó ízű, teljesen kielégítő, és egyben szellemi-lelki táplálékhoz jutunk általuk. Sok sikert kívánok, az örömteli „konyházáshoz”!
~Laár András
előadóművész

„Szeretjük, ha egy étel finom.
Örülünk, ha ráadásul gyorsan el is készíthető.
Ugyanakkor legalább ilyen fontos,
hogy egészséges is legyen az, amit megeszünk.
Hémangi „Percek alatt lakomát” című szakácskönyve
pont ilyen ennivalókat kínál számunkra,
amivel bátran megújíthatjuk, színesebbé tehetjük eddigi étkezési szokásainkat.”

~Ujfalussy Bernadett
dietetikus

Lapozz bele a könyvbe

„Klikkelj a „Click to read” gombra

Megrendelő gomb
[pullquote]A szerzőről

Hemangi

Hemangi Dévi Dászi

Hémanginak 3 vegetáriánus szakácskönyve jelent meg eddig, A kerttől a konyháig (angolul is), a Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában, illetve az Ízek, imák, India. A népszerű www.vegavarazs.hu
gasztroblog szerzője. Személyes hangvételű receptjei elevenek, életszerűek, barátságosak, a főzésben kevésbé jártasak számára is könnyen követhetőek. A sorok mögött egy valódi ember arca rajzolódik ki, aki egyszerűen adja át nekünk mindennapi tapasztalatait, sőt, azt az örömöt is, amit a főzés jelent számára. A 108 Központban rendszeresen tart főzőtanfolyamokat.
 [/pullquote]

Ha szeretnél gyorsan, finomat főzni magadnak, a családodnak, barátaidnak, akkor ez a könyv neked szól!

Vélemények Hémangi előző könyveiről

 

„A Kerttől a konyháig című könyvedet a férjemtől kaptam meg a 7. évfordulónkra. Nagyon örültem neki, mert valóban süt belőle a főzés szeretete, a tisztaság és az odaadás. Én minden nap főzök, és mi is vegetáriánusok vagyunk, úgyhogy rendelkezem jó pár ilyesfajta szakácskönyvvel, de különösen tetszik a tiédben a sok hasznos ötlet és tanács. Már több ételt elkészítettem, és tényleg igazán finomak, és főzés közben vettem észre, hogy a receptek törekednek az egyszerűségre, az ízharmóniájuk mégis tökéletes. Egy szó mint száz, szeretnék köszönetet mondani, és kifejezni örömömet, hogy elkészítetted ezt a könyvet.”
~Erika

„A kerttől a konyháig című könyvében receptjein keresztül tradicionális értékekhez nyúl új megközelítésben. Vidékre költözésünk tervezésekor örömmel forgattuk, látva, mi mindenre lesz majd lehetőségünk. Köszönjük!
Bliszkó Viktor – vegetarianusreceptek.hu

„A könyved egyszerűen (szó szerint!) fantasztikus! Árad belőle a szeretetadás, a főzés szeretetéé, az egyszerűség ebben a túlkomplikált világban. Nagyon szeretem olvasni, kedvet ad a főzéshez, jó érzéssel tölt el! Sajnos manapság kezd kimenni a divatból az otthon főzés… Mi nem vagyunk vegetáriánusok, sőt a férjem nem is tudta elképzelni az ételeket hús nélkül, én sokkal inkább. Örömmel meséltem neki a könyvedről, és állíthatom, hogy az abban olvasottak olyan hatás alá kerítettek, amit talán sikerült átadnom a férjemnek is. A lényeg, hogy elhatároztuk, ezentúl 7-ből legalább 3 napon nem eszünk húst. Tudom, ez csepp a tengerben, de nekünk (neki) nagy lépés! Azt gondolom, a nők talán hajlamosabbak inkább a zöldségevésre, de büszkén jelentem, az első vega vacsorám teljes sikert aratott a férjemnél is. :)”
~Katalin

„Ajánlom minden haladó de kezdő vega érdeklődőnek egyaránt. Az illusztrációk csodásak, az ember most azonnal megakarja kóstolni- az életigenlés tökéletes szimbóluma a konyhán keresztül. Én igen csak kezdő vagyok, de teljességgel élvezem a vega konyha rejtelmeit! Ragaszkodom hozzájuk. Hemanginak sokat köszönhetek akár az online platformon át, akár élő főzőbemutatón keresztül. <3”
~Bene Erika

A könyvet, a DVD-t a főzőtanfolyamot különleges ajánlatunk keretében már most megveheted.

Az általad választott csomagot személyesen átveheted a 108 Életmódközpontban, de ha szeretnéd, postán is kiküldjük neked, ez esetben rászámoljuk a postaköltséget (Magyarországra kedvezményesen 1250 Ft).


(a megrendelem gomb benyomásával az online áruházunkba kerülsz át és ott véglegesítheted a megrendelésed)

A rendelésed leadhatod még az [email protected] címen vagy hívj bennünket a 06-30-464-7760-as számon.

Viszonteladókat keresünk. Ha boltod van, vagy több, mint 10 darabot szeretnél vásárolni, írj vagy hívj bennünket a fenti számon.

Oszd meg másokkal is