Szeretem az ünnepeket!

Az én életem motorja a szeretet, így aztán minden nap egy lehetőség annak kimutatására. Minden percben arra gondolok, hogy ez is egy pillanat, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen miért ne épp most tegyek valamit a páromért, a körülöttem lévő emberekért? Ünnepnapokon ezt még fokozottabban lehet megtenni, élve annak minden kellékével.

Minden nap számít! Ez a pillanat is! Még nincs karácsony, de megteremthetjük akár most is a magunkét. Gyakorolhatjuk, hogy amikor ott a szent nap, akkor még tökéletesebb legyen. Egy csodálatos ünnepi hangulatot nem csak a szépen megterített asztal és a finomságok adják, nem csupán a fenyőfa a pazar díszekkel, hanem a lelkesedés és a szeretet. A szeretet, ami a legfontosabb „kelléke” a Karácsonynak.

Nem hinném, hogy hiteles az az „ünnepi” hangulat, amit veszekedés vagy épp sivárság előzött meg. Mit ér 2-3 nap, ha előtte nem volt meg a harmónia és a bensőségesség? Azonban ha merjük vállalni az érzéseinket és merünk odaadóak lenni akkor, amikor épp látszólag semmi okunk rá az év minden napján, akkor leszünk boldogok.
Ha a szeretet és a lélek tiszta megnyilvánulása lengi át a hangulatos szobát, ahol megcsillan a díszeken a gyertya lángja, akkor elmondhatjuk, hogy boldog karácsonyunk van.

Kívánok mindenkinek békével áldott és szeretetteljes karácsonyi ünnepeket!

Együd Marianna

Oszd meg másokkal is