Szülinapi ajándék

Szeretnék egy ajándékkal kedveskedni neked. 🙂
Hogy miért?
Mert ma van a születésnapom és a keleti kultúrkörben – ami már több, mint 20 éve áthatja a mindennapjaimat – az ünnepelt az, aki próbál mások kedvében járni, ezen a napon ő igyekszik másokat szolgálni. Én a segítségemet szeretném nyújtani neked, remélve, hogy hasznosítani tudod az életedben.

Ha esetleg még nem ismernél, Kozák Mihálynak hívnak, én indítottam útjára a 108.hu Magazint és Életmódközpontot.

Mi is ez az ajándék?
Ma van a születésnapom és ennek örömére lehetőséget szeretnék adni neked, hogy részt vegyél egy ingyenes, 1 órás life coaching megbeszélésen. Ez 12 000 Ft-ba szokott kerülni, de neked ezt most INGYENESEN rendelkezésedre bocsátom. Ezen a találkozón csak te és én leszünk ott és minden szaktudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy segítsek neked. Szakképzett life coach vagyok, az International Coaching Academy-n végeztem tanulmányaimat.  A International Coach Federation,  a Coachok Nemzetközi Szervezetének ACC minősítésű, hitelesített tagja vagyok. Life-coachként fő feladatom, hogy segítsek neked abban és támogassalak a céljaid elérésében.
A sok elnevezés és rövidítés után jöjjön a lényeg. 

Ha szeretnéd
-az önbizalmadat növelni
-magabiztosabb lenni,
-legyőzni a stresszt,
-meghallgatni egy pártatlan, elfogulatlan szakember véleményét a döntésedről,
-magabiztosan célokat kitűzni az életedben
-és szeretnéd ezeket sikeresen megvalósítani
akkor te biztosan hasznát veszed ennek a találkozónak.

Mi a life-coaching?
A life coaching egy egyénre szabott személyiségfejlesztő program. Egy olyan folyamat, amely rendszeres beszélgetések, feladatok, tesztek formájában segít neked abban, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni az életében, elérhesd a céljaid, megoldhasd a problémáid.

Miért adok ajándékba egy ilyen értékes dolgot? Biztosan van valami mögöttes szándékom…
Az ajándékom nem jár semmi kötelezettséggel, nem kell egyik life coaching csomagomat sem megvenned. Természetesen ha úgy érzed, hogy a támogatásommal számodra fontos eredményeket tudsz elérni, akkor nyitott vagyok a további együttműködésre. Most azonban az a fő motivációm, hogy a születésnapom alkalmából kedveskedjek neked.

Mit kell ehhez tenned?
Töltsd ki ezt a regisztrációt, amely után kiküldök neked egy kérdőívet, amelynek a kitöltése már a coaching folyamat része.
Ezek megtekintése után tudom eldönteni, hogy tudok-e neked segíteni, de természetesen akkor is visszajelzek, ha úgy érzem, hogy nem.
A jelentkezési határidő 2015. március 10 (kedd) 12:00 óra.

A találkozót – időpont egyeztetés után – skype-on, telefonon vagy személyesen a 108 Életmódközpontban (1137 Budapest, Szent István krt 6.) tartjuk.

Hányan jelentkezhetnek?
Mivel ez egy komoly munka, ezért 10 főnek tudom ezt a lehetőséget felajánlani. Nem a jelentkezési sorrend alapján fogom eldönteni, hogy kivel fogok együtt dolgozni, hanem a jelentkezési kérdőívet kitöltőket fogom átnézni és azok alapján mérlegelek.

Szóval jelentkezz ezen a linken és használd ki ezt a kiváló lehetőséget!

Remélem, ezzel az ajándékkal boldogabbá tehetem a napod. 🙂

Szeretettel:
Kozák Mihály

Oszd meg másokkal is