Természetes zsírégetés ájurvédikus masszázzsal

Az ájurvéda az emberiség egyik legrégebbi tudása mely a gyógyítás szolgálatában áll. A test-lélekszellem harmóniájának kialakítása, megtartása és az egészséges állapot megőrzése a célja.

Az ájurvédikus masszázsok számos egészségi problémát tudnak kezelni közöttük az elhízást is. A zsírlerakódást és a feleslegesen felhalmozott vizet szinte azonnal megkezdi eltávolítani a szervezetből az Udvartana, amely egy gyógynövény porral történő speciális masszázskezelés. A fogyni vágyó testtípusának legmegfelelőbb meleg olajjal történő teljes testmasszázst (Abhyanga) követően az egész testet finom illatos gyógynövényporral masszírozzuk át. A por finom szemcséi illetve a gyógynövények együttesen fejtik ki jótékony hatásukat az olajjal karöltve. Az Udvartanan masszázst (mint minden ájurvédikus masszázskezelést) gyógynövényes gőzölés zárja, ami még intenzívebben távolítja el a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat lerakódásokat. A kezelés javítja a bőr szerkezetét, a problémás területeken látványos eredmény érhető el. Tapasztalataim szerint a feleslegesen raktározott víz már az első masszázs után könnyedén eltávozik, a hatékony zsírbontáshoz viszont több alkalomra van szükség valamint az étkezési rendszer átalakítása életvitelbeli változások is szükségesek lehetnek, hiszen az a cél, hogy a fogyás tartós eredményt hozzon.

Koplalnia senkinek sem kell, és nem is ajánlott, de pár hasznos ájurvédikus étkezési jó tanácsot érdemes beépíteni az étkezési szokásaink közé.

Az Udvartana masszázskezelés 4-5 héten át heti 2-3 alkalommal javasolt (ekkor a leghatékonyabb), illetve aki még intenzívebb hatást kíván elérni, igénybe veheti személyi edzőnk segítségét is.

Bővebb információt és ájurvédikus masszázst itt kaphatsz:
AJURVÉDAHÁZ
www.ajurvedahaz.hu
[email protected]
+36/70-233-73-47

Szeretettel várunk!

Oszd meg másokkal is