Lapozz bele a 108.hu Magazinba

Cikkek

Teacseppek – Kakukkfű

A kakukkfű a görögök számára a hősiességet jelképezte. A középkorban levesbe tették, hogy így űzzék el a félénkséget. Angliában a hölgyek lovagjaik vállszalagjára kakukkfű ágacska

Tovább olvasom »

Isteni fekete

A fekete kávé fogyasztása napjainkban nagyon sok egymásnak ellentmondó és gyakran egymásnak feszülő véleményt tudhat magáénak. A kávé fogyasztása Európában és általában a mérsékelt övben

Tovább olvasom »

Gesztenyekrém

Hozzávalók: 10 dkg jó minőségű étcsokoládé 20 dkg gesztenyemassza 2 dl tejszín 1 ek rumaroma A csokoládét a tejszínbe tördeljük, és a tejszínt állandóan kevergetve

Tovább olvasom »

Sárgaborsókrém

Hozzávalók: 250g sárgaborsó, legalább 12 órát hidegvízbe áztatva 3 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 1 nagyobb répa 1dl olíva olaj (ínyenceknek szezám vagy tökmag olaj)

Tovább olvasom »

Vegetáriánus főzőtanfolyamaink

Rendszeresen tartunk vegetáriánus főzőtanfolyamokat Budapesten a 108 Központban (1137 Budapest, Szent István krt 6.)

A tanfolyamot Hemangi tartja, akinek a szakácskönyveit is beszerezheted az oldalunkon. Az időpontokat itt találod. A tanfolyam nevére klikkelve átkerülsz a Főzőiskola oldalára, ahol részletesebb információkat kapsz az élményfőzésről, ott tudsz jelentkezni is, valamint ajándékba adhatsz tanfolyamot.